Wonderteam

Geloof in wonderen!

More information

Omdat we allemaal wel iemand kennen met een vorm van kanker.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

20
10/03/2020
20:59

Anonymous

View all
  View all
16/03/2020 | 18:09

Onze alternatieve Hollandse100

Ondanks Corona-stress de bossen in Een vreemd gevoel dat de grote dag daar is, niet doorgaat, maar dat we 'm toch voor een deel gaan doen met ons Wonderteam. We vertrekken van huize Nicole in A'foort voor een tocht van zo'n 50 km. Het is de eerste keer dat we samen op de fiets zitten.  Na een week taperen zijn de zitbotjes bijgekomen en het rijdt lekker. Het tempo zit er goed in, mede door koprijders Polman. Astrid heeft er al 17km op zitten vanaf Hilversum en tipt vandaag de 94,5km aan. 🏆 De route voert over de Utrechtse heuvelrug, via Woudenberg, Leersum, Doorn, Maarn weer terug naar Amersfoort. We bereiken de 58,75km en dat wordt gevierd met een klein borrelplankje. Het was heerlijk om te doen. Nu een jaar om te blijven oefenen voor volgend jaar. En dan écht voor de 90!!! Alle vrienden, familie en bekenden DANK voor jullie support en gulle donaties. We hebben met elkaar ruim 2.500,- euro opgehaald voor onderzoek. Dat is een prachtig resultaat. 

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.