Word De Hollandse 100 Businessheld en sponsor impact!

 

 

Onze Businesshelden zijn de drijvende kracht achter ons evenement: De Hollandse 100. Door sponsoring maken zij dit oer-Hollandse sportieve evenement al ruim 5 jaar mogelijk. Zo blijven wij trouw aan onze unieke belofte: 100% van alle inschrijfgelden én donaties gaat rechtstreeks naar lymfklierkankeronderzoek

 

Waarom Stichting Lymph&Co?

 • Lymfklierkanker is de 3e vorm van kinderkanker. 
 • 5e kanker bij volwassenen
 • 1 op de 50 mensen krijgt in zijn of haar leven lymfklierkanker
 • In Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij
 • Lymph&Co steunt wetenschappelijk onderzoek naar geneeswijzen en behandelmethoden 


MVO: Versterk je merk, vergroot je netwerk en maak impact

Als partner van Stichting Lymph&Co kun je als Businessheld maatschappelijke en zakelijke doelen op een waardevolle manier met elkaar verbinden. Het creëert positieve energie en meer bedrijfsbetrokkenheid bij klanten en medewerkers.

Als Lymph&Co en De Hollandse 100 willen wij met onze partners niet (alleen) de relatie van geldverstrekker en -ontvanger hebben. Uiteraard hebben we geld nodig om dit unieke evenement te kunnen blijven organiseren voor onze bevlogen deelnemers. Hiermee blijven we trouw aan onze belofte dat alles wat onze deelnemers binnenhalen voor 100% naar onderzoek gaat. We dragen graag bij aan bekendheid en een positief imago voor onze Businesshelden. Daarnaast zetten we in op waardevolle partnerschap, samenwerking en een betrokken netwerk.  Samen zetten we ons (sportief) in om lymfklierkanker de wereld uit te helpen. 

Ambitie 2020

De Hollandse 100 Businesshelden maken het mogelijk dat deelnemers niet alleen een een prachtige sportieve prestatie kunnen neerzetten, maar bovenal stelt het alle bevlogen deelnemers in staat om geld in te zamelen voor fundamenteel onderzoek. Voor De Hollandse 100 2020 is het onze ambitie om te groeien naar 750 deelnemers én een opbrengst van minimaal € 350.000,-.

 


De Hollandse 100 Businesshelden-sponsorpakket

€ 5.000,- 

per jaar (excl. BTW)
inclusief media-exposure, brandingpakket en unieke netwerkkansen

 

Wat krijg je als onze Businessheld daarvoor terug?

Onze Hollandse 100 Businesshelden krijgen naast een mooi media-exposure en brandingpakket, deelname aan Hollandse 100 én exclusieve toegang tot onze speciale Lymph&Co-happenings. Inspirerende bijeenkomsten met de andere Businesshelden op ongewone locaties. Alles draait daarbij om samen impact maken. Maar ook inspiratie om te groeien, nieuwe energie te krijgen en uiteraard nieuwe contacten op te doen.

Online, media en offline exposure

Online exposure

 • Prominente positie bedrijfslogo op de homepage van www.dehollandse100.nl 
 • Vermelding op de social media kanalen van De Hollandse 100
 • Online bereik van 20.000.000 rondom het evenement
 • Meer dan 20 lokale, regionale én nationale media aanwezig, zowel bij de kick-off als het event.

Offline exposure tijdens De Hollandse 100

 • Bedrijfslogo op de ‘Hollandse 100 Businesshelden-muur’ 
 • Banners/beachflags in en om de evenementlocatie
 • Mogelijkheden voor bedrijfspresentatie
 • Sampling en deelname aan de goodiebag voor alle deelnemers 

 

Maar dat is niet alles.....

 

Exclusieve uitnodigingen voor 5 mooie evenementen en unieke nieuwe netwerkkansen met de andere Hollandse 100 Business-sponsorhelden! 

1. Kick-off en perspresentatie De Hollandse 100 op Jaap Edenbaan (jan/feb 2020)

Voorafgaand aan de Hollandse 100 op 15 maart 2020 is er ieder jaar de kick-off en perspresentatie op de Jaap Edenbaan in Amsteredam. Haal je schaatsen uit het vet en rijd rondjes mee met onze ambassadeurs Monique des Bouvrie, Simon Keizer, Rossana Kluivert en haar gezin, maar ook Prinses Margriet, Bernhard van Oranje en zijn vrouw Annette. 

Meer ontdekken? Zie hier de aflevering van SBS 6 Inside.

\

Fotocredit: Blauw Bloed

 

2. De Hollandse 100-Superheroe Experience in hét huis van kampioenen: Thialf (15 maart 2020)
Juich voor alle deelnemersontmoet onze ambassadeurs, geniet van optredens van bekende Nederlandse artiesten en doe mee aan sportieve activiteiten. Wie Hollandse 100 Businessheld wordt, krijgt naast deze geweldige beleving van De Hollandse 100, ook exclusieve toegang tot de VIP-lounge tijdens het evenement in dé Nederlandse schaatstempel Thialf. UIteraard kun je ook een bedrijfsteam vormen. Doe mee. Beleef mee! Met het hele gezin of met het team.

   

3. De Hollandse 100 Businessheldenlunch op Circuit van Zandvoort (datum volgt)
Geniet samen met jouw zelfgekozen gast en de andere De Hollandse 100 Businesshelden van een exclusieve lunch bij  Bernie’s Bar & Kitchen. Hét restaurant met uitzicht op de befaamde Tarzanbocht. Bernhard van Oranje, voorzitter van Lymph&Co en Menno de Jong, lid Raad van Bestuur van Lymph&Co, zijn de gastheren van deze middag als dank voor het mogelijk maken van De Hollandse 100. Zij geven een kijkje achter de schermen van het legendarische circuit, dat vanaf 2020 het toneel zal zijn van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. ( 2 personen )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. De Hollandse 100 Superheldenverhaal: op bezoek bij.... (datum volgt)
Lymph&Co ontdekt en verkent graag innovaties die doorbraak naar genezing van lymfklierkanker mogelijk maken. Niet alleen op het gebied van wetenschap, maar ook cross disciplinair. Daarom werken we samen met onze wetenschappers én verschillende vooruitstrevende organisaties. Het komende jaar zijn De Hollandse 100 Businesshelden te gast bij onze nieuwe maar bovenal bevlogen partner. In het najaar maken we bekend wie deze toonaangevende Europese speler is. ( 2 personen)

 

 

5. Lymph&Co Lekencollege: een kijkje in de keuken van de wetenschap  september 2020)
Wetenschappelijk onderzoek is boeiend en essentieel voor een oplossing, maar niet altijd makkelijk te begrijpen voor de leken. Om een kijkje in de keuken van onze onderzoeken te geven en uit eerste hand te ontdekken waar het geld van de donaties aan wordt besteed, organiseert Lymph&Co jaarlijks het interactieve Lekencollege. Een inspirerende middag waarbij onze onderzoekers de uitdaging aangaan om hun onderzoek op toegankelijke wijze uit te leggen aan een groot publiek. Dé gelegenheid om ze het hemd van het lijf te vragen. De presentatie is in handen van SBS-presentator André van der Toorn. ( 2 personen)

0-5.jpeg

lekencollege_lymph_co.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen, wil je graag Dé Hollands 100 Businessheld worden of liever een op maat sponsorpakket?

Bel of mail Michèle Sparreboom, Fondsenwerver & Accountmanager Zakelijke Markt op 06-27082257 of m.sparreboom@lymph-co.com


Deze Businesshelden gingen je al voor! 

cropped-NDCMediagroep_219x100-logo.png

Faber_eposize_logo.png

 

th-1.jpeg

Being_there_logo.pngth.jpeg
th-2.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ONZE UNIEKE BELOFTE: 

100% van alle donaties gaat
rechtstreeks naar lymfklierkankeronderzoek