5e editie De Hollandse 100 : zondag 17 maart 2019 in Thialf

Wat was het een ijskoude maar hartverwarmende dag; De Hollandse 100 2018!
Voor de eerste keer streken we neer in en rondom Thialf Heerenveen. Ondanks de gevoelstemperatuur van - 16 graden hebben ruim 500 bikkels De Hollandse 100 uitdaging volbracht.  

In 2019 vieren we ons eerste lustrum. Op zondag 17 maart vindt de 5e en dus jubileumeditie van dit oerhollandse evenement plaats, opnieuw in en rondom Thialf Heerenveen. 

Uiteraard wordt dit een bijzonder feestelijke editie waar we alle deelnemers van de afgelopen jaren aan de start hopen te mogen begroeten.

Nieuw: De halve Hollandse 100

Wilde je eerder ook al meedoen maar vond je een hele De Hollandse 100 iets te gortig? Doe dan mee aan De halve Hollandse 100. 
5 kilometer schaatsen en 45 kilometer fietsen, dat is zelfs zonder al te veel training vooraf te doen. 

 

INSCHRIJVING IS GEOPEND!

 

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

 
Read more Read less

Still to go

View participants

Create a individual fundraising page or participate with a team of friends, co-workers or sports team. Need a little inspiration? Look at the great examples below.

Subscribe
View all

DE HOLLANDSE 100 ACTIE VAN: Mandy Velthuijzen

09-11-2018 | 09:19 " Mijn naam is Mandy Velthuijzen en samen met N.Jooy zet ik mij in voor stichting Lymph&Co. In 2015 kreeg ik na diverse onderzoeken de diagnose lymfklierkanker. In de periode vol chemotherapieën en bestralingen zorgden het maken van armbandjes voor ontspanning, vermaak en afleiding. Mijn oma vertelde toen ik ziek was over stichting Lymph &Co en de Hollandse 100. Bijna 3 jaar later doe ik (gezond en wel) samen met mijn vader mee aan de Hollandse 100. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen verkoopt N.Jooy een special ontworpen Hollandse 100 collectie waarvan € 5,- per verkocht armbandje overgemaakt wordt aan dit prachtige doel. Naast het ontwerpen van een collectie vind ik het erg leuk om wensen van klanten te verwerken in armbandjes. Helaas heb ik zelf moeten ondervinden hoe belangrijk onderzoek is. Mede daarom zet ik mij met team Velthuijzen in en hopelijk kunnen wij een prachtig bedrag overhandigen. Wil je mij en m’n vader steunen? Kijk dan op onze teampagina of op www.njooy.nl. Liefs Mandy " 
Read more
View all donors
€ 100

Roel

16-11-2018 | 14:02 To: Samen Willen En Doen