Susan de Jong

Steun Frank ook en doe mee (evt passief door te doneren)!!

( Member of team: Team Amsterdam UMC (= Team AMC!) )

More information

Mijn vader is kankervrij nu Frank nog !!

Inmiddels 10 jaar geleden ontmoette ik Frank als fijne collega bij de Rabobank. De samenwerking verliep goed en we konden elkaar gemakkelijk vinden in zaken en gesprekken. Ik herinner me nog goed dat we als eerste op kantoor waren en hij me vertelde van zijn doktersbezoek. Lymfeklierkanker was geconstateerd met alle onzekerheid van dien. wat een shock! Met ups en downs is hij nog steeds aan het strijden. Vorig jaar is hij gestopt bij de Rabobank. Graag steun ik Frank in zijn strijd door mee te doen aan de Hollandse 100! Als teamlid van het topteam AMC zet ik me in en hoop zeker dat als het nodig is, zij in staat zijn om Frank ook te helpen, zoals zij mijn vader ook gered hebben. 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

25
10/03/2020
23:18

Vronie

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.