Hetty Haitsma

Wij gaan ervoor.

( Member of team: Team Sterre )

More information

In 2015 kreeg ik voor de eerste keer lymfklierkanker. In 2019 was de lymfklierkanker helaas weer terug. Dit keer geen bestraling, maar chemo en immuuntherapie. De chemo is nu achter de rug en ik krijg nog om de drie maanden immuuntherapie. Vorig jaar liep mijn dochter Sterre de Dam tot Dam Loop als sponsoractie voor Lymph & Co. Zij heeft toen veel geld opgehaald. Dit jaar wilde mijn dochter weer wat doen en als snel viel de keus op de Hollandse 100. Wij gaan het samen doen, ik ga schaatsen en mijn dochter fietsen. En mijn man Peter gaat schaatsen en fietsen. Wij hielden op 29 februari een dansfeest om een mooi sponsorbedrag in te zamelen. Het was een zeer geslaagd feestje. Onze familie, vrienden en kennissen hebben totaal € 1.677,45 gedoneerd. En Cafe Groos te Wormer waar wij het feest mochten organiseren, zorgde gratis voor lekkere hapjes en gaf daarbij ook nog eens € 200. Helemaal top. Lekker gedanst en veel geld ingezameld. Vrienden Ruud en Marco boden op die avond spontaan aan om ook mee te doen, zij hebben zich inmiddels ingeschreven bij Team Sterre. Van de genoemde bedragen storten wij € 300,- bij Peter, € 1.177,45 bij Sterre en € 400 bij Hetty.   

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

200
06/03/2020
16:02

Peter

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.