Niet schaatsen en fietsen maar toch 100 kilometer maken?!

12-01-2023 | 13:19

We kennen De Hollandse 100 als winter-duatlon waarbij in totaal 100km wordt geschaatst en gefietst. Aan deze 7e editie van De Hollandse 100 wordt het oer-hollandse onderdeel WANDELEN toegevoegd. Hoe Hollands wil je het hebben? In samenwerking met Cactus Carina wandelen we van 1 tot en met 19 maart 10 x 10km!

Challenge Samenwerking

Sinds 2 jaar organiseert Carina binnen haar Community maandelijkse challenges waar inmiddels duizenden deelnemers samen werken aan een gezonde levensstijl. Voeding, beweging en mindset zijn onderwerpen waar veel aandacht aan wordt besteed. Voor de komende Cactus Carina Maart Challenge hebben Carina en Lymph&Co de handen ineen geslagen om samen zoveel mogelijk donaties te werven en tegelijkertijd lekker in beweging te zijn in de maand maart. Een mooie reden om het onderdeel ‘Wandelen’ aan het evenement toe te voegen!

Van 1 tot en met 19 maart (de dag van De Hollandse 100 in Thialf Heerenveen) wandel je 10 x 10 kilometer! Je bepaalt zelf waar en wanneer je die 10 x 10 kilometer wandelt. 

Meedoen

doe je natuurlijk voor jezelf, maar vooral voor iedereen die lymfeklierkanker heeft of heeft gehad door zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker. Dankzij alle donaties aan Lymph&Co is de financiering voor 8 (!) onderzoeksprojecten gerealiseerd, maar meer onderzoek is hard nodig en met de 7e editie van De Hollandse 100 hopen we een goede aanzet te kunnen geven voor een volgend onderzoeksproject.

Je kan individueel of in teamverband meedoen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus schrijf je in met je collega’s, vrienden of familie!

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de 10 x 10k Wandel Challenge bedraagt € 12,50. Al het geld gaat naar onderzoek.

Schrijf je hier in

Schermafbeelding 2023-01-12 om 11.09.37.png

Carina Keizer is de zus van onze Lymph&Co ambassadeur Simon Keizer, een echte De Hollandse 100 Bikkel die in maart voor de 5e keer mee doet. Helaas is hun moeder sinds 8 jaar gediagnostiseerd met lymfeklierkanker. Carina en Simon kennen maar al te goed de noodzaak van onderzoek naar deze ziekte. Hun moeder kan niet genezen van lymfeklierkanker, maar door huidige- en toekomstige ontwikkelingen is er een grotere kans dat zij langer van het leven zou kunnen genieten.