OPNIEUW TE BESTELLEN: Het originele De Hollandse 100 wielrenshirt

31-08-2023 | 13:58
 
Het shirt:
 
Dit "jack" is perfect voor in het voor- / najaar en wintermaanden. In combinatie met een winterstopper de perfecte combinatie mocht het in maart nog eens "echt" koud worden. Uiteraard heeft het shirt een zakje op de onderrug. 


Hoe werkt het?

Bestel via deze link dit prachtige shirt en alles wat je hartje begeert. 

Wat is de prijs: 
- Lange mouw: € 79,95
- korte mouw: € 69,95

Opbrengst?
30 euro per shirt gaat naar Lymph&Co! Met de kortingscode: DHH100 krijgt je nog eens 10% extra korting op je hele bestelling. Ook van de overige bestellingen gaat een deel naar Lymph&Co. 

LET OP:
Bestel je OER-Hollandse 100 shirt vóór 1 februari 2024. Daarna is bestellen van het shirt niet meer mogelijk

Levering?
Het custom made OER-Hollandse 100 shirt wordt op basis van pre-order gemaakt. Deze nemen we voor je mee naar Thialf en ontvang je aan de inschrijfbalie. De rest van je bestelling krijg je gewoon thuis gestuurd. Bestelling van andere artikelen is ook na 1 februari nog mogelijk.

Teamshirts?
Ja! Je kunt custom teamshirts laten maken vanaf 10 personen! Stuur dan een mailtje naar info@yarncycling.com en dan onder vermelding van: aanvraag De Hollandse 100. Op deze shirts krijg je ook 10% korting en dit gaat allemaal in de grote pot!

--> Op 24 maart wordt het bedrag bekend gemaakt dat we samen opgehaald hebben en tellen we op bij het totaalbedrag van de dag.

Kortingscode: DHH100