NOG 4 DAGEN: OP NAAR DE € 250.000

14-03-2019 | 09:02

De Hollandse 100 2019 kent een recordaantal deelnemers, ruim 525! Een groot aantal van deze deelnemers heeft inmiddels het minimale donatie-streefbedrag van € 400 bereikt. GEWELDIG! 
Tientallen deelnemers hebben inmiddels al veel meer opgehaald. FANTASTISCH!

Aan De Hollandse 100 mag iedereen meedoen die het inschrijfgeld betaalt. Niemand is verplicht een minimaal donatiebedrag binnen te halen. Zo houden we de drempel laag en is De Hollandse 100 al jarenlang één groot feest voor joug en oud.

Maar uiteindelijk kent De Hollandse 100 natuurlijk maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar lymfklierkanker. Daar doen we het allemaal voor.

De teller staat nu op ruim € 210.000 en we willen zo graag naar € 250.000 of meer.

Zulllen we met elkaar, met al die Hollandse 100 bikkels samen nog even de eindsprint inzetten? 
Nog even een TIKKIE, appje of mail naar onze familie, vrienden en netwerk sturen ook al hebben we dat eerder gedaan? Gewoon omdat we zondag aanstaande een geweldige sportieve prestatie neerzetten en onze naasten daar apetrots op mogen zijn? Iedereen heeft het druk, misschien hebben ze je verzoek wel even laten liggen of zijn zij het simpelweg vergeten. Misschien ben je er zelf nog niet aan toe gekomen om hen te vragen jou te steunen. Het kan nog! Vergeet niet: we vragen het niet voor ons zelf maar voor ons gezamenlijke doel: zo snel mogelijk lymflklierkanker de wereld uit te helpen!