HET HOLLANDSE 100 VERHAAL VAN TEAM 'DOUWE'

05-03-2019 | 12:41
Wanneer de deelnemers aan onze jaarlijkse Hollandse 100 evenement zich inschrijven, bekijken en antwoorden directeur Marie-José en fondsenwerver Michèle iedereen zoveel mogelijk persoonlijk. Een intensief klusje, maar zo ongelooflijk veel waard. Zo lezen we ook iedereen zijn motivatie om mee te doen, wat ons iedere dag enorm motiveert en inspireert.
 
Voor de één een sportieve uitdaging. Voor de ander weer vanuit persoonlijke betrokkenheid. Maar het zijn de verhalen zoals die van Team Douwe waarom we met de Hollandse 100 en Lymph&Co bestaan. Namelijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarmee met elkaar ons ambitieuze doel voor een lymfklierkankervrije wereld waar te maken. Hierbij delen we jullie het verhaal van team Douwe!
 

EEN ECHTE FRIESE DOORDOUWERT

De familie van Douwe Feenstra doet op twee onderdelen mee. Douwe 1 aan de halve Hollandse 100 en de kleinkinderen Wessel, Maaike en Femke van 'Pake' Douwe doen mee aan de Familie/Groepsestafette! Douwe zijn grootste sport hobby's waren schaatsen en fietsen, hij deed dat met zo enorm veel plezier. Zo heeft hij als echte Fries o.a. de 11-stedentocht 2 x geschaatst en 25 x gefietst. Ook de 11-merentocht heeft hij meermalen geschaatst en gefietst. "Door Douwe" was altijd zijn motto!
 

SAMEN IN ACTIE VOOR PAKE

 
Helaas heeft hij het afgelopen jaar de jarenlange strijd tegen, Non-hodgkin, niet kunnen winnen. Met zijn doorzettingsvermogen en sterke wil in gedachten, willen wij nu gaan schaatsen en fietsen, voor alle mensen die met deze ziekte geconfronteerd worden. Zodat er meer onderzoek naar lymfeklierkanker mogelijk gemaakt kan worden en betere behandelmethoden, om de ziekte een halt toe te kunnen roepen. -DOOR DOUWE -, zou Douwe gezegd hebben en dat gaan we doen!!
 

IT GIET OAN!

Vandaag belde 'moeder' Annet. Haar kids doen enorm hun best om geld in te zamelen voor de Hollandse 100, maar waren een beetje teleurgesteld. Want het gaat niet zo snel als 'bij de grote mensen.' Prachtig om juist die betrokkenheid en bevlogenheid te horen. Het feit is dat we samen gaan voor dat ene mooie doel. Maar om Wessel, Maaike en Femke een extra boost te geven en te helpen 'door Douwe' delen we hier de link naar hun actiepagina. Want alle kleine beetje helpen. 
 
Help jij Team Douwe 2 hun streefbedrag te halen. Voor Pake Douwe: https://www.dehollandse100.nl/team/door-douwe-2
 

Wy reedride en fytse tsjin lymfklierkanker! 


Us unike belofte: 100% fan alle donaasjes giet rjochtstreeks nei it ûndersyk!