WINACTIE: HAAL JE STREEFBEDRAG OP EN MAAK KANS OP 2 KAARTEN VOOR DE EXCLUSIEVE CLUB TOUR VAN NICK&SIMON

21-02-2019 | 18:11

Zanger Simon Keizer, van het duo Nick & Simon, is al jaren onze bevlogen Lymph&Co ambassadeur én deelnemer van De Hollandse 100. Afgelopen week kondigden ze hun nieuwe single én live-shows in 2019 aan. Samen met Simon verloten wij 2 kaarten voor hun clubtour in muziektheater TivoliVredenburg onder alle deelnemers die vóór 17 maart het minimale persoonlijke streefbedrag van €400 weten binnen te halen.

Jij maakt echt hét verschil

Het is natuurlijk niet verplicht om het streefbedrag binnen te halen. Wanneer je de inschrijvingen bekijkt, dan zie en hoor je vele indrukwekkende verhalen over waarom mensen meedoen. Bedenk eens wat er gebeurt wanneer 500 deelnemers het minimaal lukt om €400 binnen te halen, dan maken we al samen een wereld van verschil. Want er is veel geld voor nodig. Op deze manier kunnen we nog veel meer onderzoek naar de genezing van lymfklierkanker steunen. Het is nog steeds de 3e vorm van kinderkanker en de 5e vorm van kanker bij volwassenen. En 1 op de 50 mensen krijgt er in hun leven mee te maken. Het is ook precies waar we ons bij de Hollandse 100 met z'n allen voor inzetten. Jouw inzet, bijdrage én dus ook het behalen van het streefbedrag, helpt significant mee aan onze ambitie om samen de wereld lymfklierkankervrij te maken. Onze belofte is dat 100% van alle donaties direct naar dit onderzoek gaat.

Whats app doc?

Een hele laagdrempelige manier is het sturen van een Tikkie. Onze fondsenwerver Michèle Sparreboom besloot zelf ook een Hollandse 100 team aan te maken onder de naam 'Hart In De Fik'. Om donaties binnen te halen, maakte ze een verzendlijst aan in haar WhatsApp en stuurde al haar vrienden, familie en de rest van haar netwerk een enthousiast bericht én een link naar haar actie pagina. Zo wist ze binnen 24 uur bijna € 1.000,00 op te halen! Vele gaven €5 of €10, maar ook bedragen van €25, € 50 en zelfs één van €100 werden gedoneerd. Zo maken een heleboel kleine donaties samen een aanzienlijk bedrag.

Geen inspiratie? Geen probleem. Knip en plak!

Weet je niet goed wat je moet sturen? Of heb je simpelweg weinig tijd? Geen nood. Volg onderstaande stappen en gebruik de tekst van Michèle ter inspiratie en gooi je eigen sausje erover. Het kost je slechts 15 minuten van je tijd.

1. Maak een verzendlijst aan in Whatsapp
2. Kopieer bovenstaande tekst en vul je eigen teamnaam in (of maak jouw eigen tekst) inclusief een link naar jouw persoonlijke of team actiepagina.
3. Druk op verstuur
4. Wacht met enthousiasme af op wat komen gaat.

"Een brutaal mens heeft de halve wereld. Een bevlogen mens misschien wel de hele wereld. Op 17 maart zet ik mij vol enthousiasme in tijdens het sportieve evenement De Hollandse 100 in Thialf. Waarbij vele deelnemers 10 km schaatsen en 90 km fietsen om geld in te zamelen voor Stichting Lymph&Co. Samen met team .... gaan we ons inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar lymfklierkanker aangezien 1 op de 50 mensen hier in hun leven mee te maken krijgen. Ook is het de derde vorm van kinderkanker. Daar gaan we met z'n allen iets aan doen. Doe jij met ons mee door team .... te supporten met een kleine of grotere bijdrage? Dan stuur ik je persoonlijk een bedankje en ben je voorgoed mijn absolute held. Oh ja...en 100% van alle donaties gaat rechtstreeks naar het onderzoek. Alvast waanzinnig bedankt!

Tikkie jij bent 'm!

Dus stuur vandaag nog al jouw familie, vrienden, buren en netwerk een Tikkie of een Whatsappje met een enthousiast berichtje én de link naar je actiepagina, zodat ze jouw actie helpen tot een doorslaand succes te maken. Want alle kleine donaties samen maken een groot bedrag voor onderzoek naar een lymfklierkankervrije wereld mogelijk. En wie weet schaats en fiets je dan niet alleen samen met Simon op 17 maart voor een heel goed doel. Maar ben jij er wellicht straks ook bij tijdens de live-show van Nick&Simon in TivoliVredenburg.

Go go go!

Meer ontdekken over de shows van Nick&Simon? https://www.nickensimon.nl/…/bekendmaking-diverse-live-show…