Voor Sandra.......

21-02-2018 | 13:37

Vanmorgen kwam bij ons deze inschrijving voor De Hollandse 100 van Wim Boekel binnen, die ons zo diep raakt dat we deze graag met jullie willen delen, uiteraard met toestemming van Wim. 

 “ Voor Sandra…..

Al 2 jaar stond de Hollandse 100 op de planning om te rijden. De diagnose dat mijn vriendin Sandra begin 2014 de diagnose Leukemisch Non-Hodgkin Lymfoom kreeg was voor ons een extra stimulans. Sandra zou zich hard gaan maken voor sponsoring en ik zou de sportieve prestatie leveren. Helaas werd eind 2015 de chronische vorm van kanker agressieve Lymfklierkanker. Waardoor wij ons op de strijd tegen kanker stortte en de Hollandse 100 tijdelijk in de ijskast belandde.

Na een chemobehandeling en stamceltransplantatie leek het geluk ons weer toe te lachen. Tot we in oktober weer een klap kregen te verwerken, omdat de kanker nog agressiever terug kwam. Helaas was het dit jaar te heftig en kon geen chemobehandeling Sandra meer helpen en begin februari overleed zij. Met mijn deelname aan de Hollandse 100 los ik mijn belofte aan Sandra in om de Hollandse 100 te rijden, daarnaast is Sandra het bewijs dat verder onderzoek naar genezing van Lymfklierkanker nodig blijft. In de toekomst moeten patiënten namelijk wel een eerlijke kans krijgen.” - Wim Boekel

Dit is een van de voorbeelden waarvoor we het allemaal doen, waarom het zo hard nodig is dat we met zijn allen zoveel mogelijk donaties binnenhalen om nog meer onderzoek naar lymfklierkanker mogelijk te maken.

Durf te vragen voor Lymph&Co

Niet vragen is niets ontvangen… Vandaar het verzoek om te doneren. Te doneren aan een deelnemer van De Hollandse 100 die je kent of aan Wim, gewoon omdat dit verhaal je net zo raakt als dat het ons doet.
Klik hier om te doneren aan Wim.
Klik hier om te doneren aan iemand anders

Zo dragen we met zijn allen bij aan onze doelstelling lymfklierkanker de wereld uit te helpen