Team 100km Hikers!

Wij wandelen 100km voor De Hollandse 100 @home

Wij hebben samen al 102 km afgelegd

In dit team is iedereen welkom die de voor eind oktober 100 km gaat wandelen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar lymfeklierkanker. 

Heb jij er ook 100 in je? Schijf je dan in in "mijn" team! 

Marie-Jose Helle, directeur Lymph&Co. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
03/11/2021
17:31

Ron

Bekijk alle

De Hollandse 100 is een initiatief van stichting Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Kijk ook eens op onze website: www.lymph-co.com De Hollandse 100 is een oerhollandse fundraiser met twee onderdelen: schaatsen en fietsen. De Hollandse 100 @HOME is nieuw en draait om jouw eigen prestatie: 100 keer iets uitdagends doen.