Snake Power

Sneeker krachten samen tegen lymfklierkanker

More information

Ongeveer één op de 50 personen krijgt tijdens zijn of haar leven de diagnose lymfklierkanker. Lymfklierkanker is de 5e kankersoort bij volwassenen en de 3e kankersoort bij kinderen...

Vandaag zegt t je nog niets... maar morgen kan t zomaar je leven binnenkomen. Hodgekin of Non-Hodgekin.. rare ziekte!  Er is meer onderzoek nodig om lymfklierkanker te kunnen bestrijden.

Wij (Carl, Remmelt & Emil) gaan ook die 10km schaatsen en 90km fietsen en willen graag meer team deelnemers, dus kom op en meld je ook bij ons aan zodat we meer geld inzamelen!

Geen tijd of zie je die afstand niet zitten? Doneer dan namens ons team of een van de teamleden en steun het onderzoek naar lymfklierkanker!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

15
15/03/2020
21:06

Marijn

View all
  View all
13/03/2020 | 8:04

Het evenement is afgelast, maar wij gaan wél!

Vrienden, helaas gaat de Hollandse 100 niet door. Uiteraard vanwege het Corona virus. Het heeft er mee te maken dat veel deelnemers een verminderde weerstand hebben ((ex)kanker patiënten) of veel in contact komen met mensen met een verminderde weerstand (artsen, verpleegkundigen, familieleden en vrienden van kanker patiënten). Juist deze groep wordt aangeraden om zo weinig mogelijk risico te lopen.Emil, Remmelt en ik hebben besloten om zondag de Hollandse 100 te schaatsen en te fietsen. Zo kunnen we toch een prestatie tegenover jullie sponsoring zetten. Nogmaals dank voor jullie steun. Wij zijn onder de indruk van jullie gulle donaties❤ jammer dat het zo loopt, maar wij denken dat de organisatie de juiste beslissing heeft genomen. Groet, Remmelt, Emil en Carl

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.