Hart In De Fik

Niet Lullen Maar Fiksen

More information

Lymfklierkanker is de 3e vorm van kanker bij kinderen en jong volwassenen. Eén op de 50 mensen krijgt hiermee te maken in zijn of haar leven. Rondom team Hart In De Fik kennen wij verschillende mensen die hiermee te maken kregen. Vol enthousiasme zet Team Fik zich in, om daar een wereld van verschil in te maken. Door te fietsen en te schaatsen voor een heel goed doel, het supporten van baanbrekend onderzoek naar een oplossing. Doe ook mee!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.