Flows On treedt op tijdens De Hollandse 100

21-01-2020 | 11:43

Superheroes vindt je tijdens de Hollandse 100 niet alleen op de fiets of schaats. Ook naast het parcours zetten mensen zich als ware helden in voor ons doel: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar lymfklierkanker. Zo ook Monique en Bas van Flows On
Flows On, treedt op in de Brasserie tijdens De Hollandse 100. Monique legt zelf uit waarom:

"Op 2 september 2019 overleed mijn allerliefste moeder José aan lymfklierkanker. Ondanks haar enorme wilskracht en positiviteit heeft zij deze oneerlijke strijd niet kunnen winnen. Dit had niemand verwacht….

José omarmde het goede werk van Stichting Lymph&Co en zij droeg deze stichting echt een warm hart toe. Haar wens was om tijdens haar herinneringsdienst een collecte voor Lymph&Co te houden. In naam van mijn moeder hebben wij deze bijzondere wens met een prachtig resultaat in vervulling kunnen brengen. 

Mijn moeder heeft me geïnspireerd om haar liefde voor Lymph&Co voort te zetten. Samen met mijn vriend Bas maak ik popmuziek onder de naam Flows On. Bas is pianist en toetsenist, ik ben zangeres en speel piano en gitaar. Vanuit deze hoedanigheid willen wij Lymph&Co graag steunen en daarom zullen wij op 15 maart 2020 een optreden geven tijdens De Hollandse 100 in Thialf Heerenveen. Dit is hét jaarlijkse sportevenement van Lymph&Co waarbij 100% van de opbrengst naar Stichting Lymph&Co gaat.

Wil je het onderzoek naar lymfklierkanker ook steunen? Ik hoop dat ik je met dit bericht geïnspireerd heb om je in te schrijven voor De Hollandse 100! Dit kan als deelnemer zowel als individu of als team of je kunt rechtstreeks doneren via www.lymph-co.com. We hopen je te zien op 15 maart 2020 in Heerenveen!

 

Liefs,
Monique"