Inschrijven Familie/Groeps Estafette

Is De Hollandse 100 je te veel? Rijd samen de Familie/Groeps Estafette op de 400 meterbaan; binnen een uur zoveel mogelijk rondjes en moedig direct degenen aan die De Hollandse 100 rijden. 

Iedereen is welkom bij de Familie/Groeps estafette; je kunt met je klas komen, met je sportteam, met je buren, met je hele familie, met je collega's. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe meer geld voor fundamenteel onderzoek.

Om je in te schrijven voor de Familie/Groeps Estafette moeten de volgende stappen doorlopen worden:

  1. Klik op de volgende link: Schrijf je in!
  2. Maak een account aan met je emailadres, Facebook, Twitter of LinkedIn-account
  3. Klik bij 'Hoe wil je in actie komen? Klik op 'Alleen' (voor de Familie/Groeps Estafette schrijft één iemand zich in en kunnen maximaal 4 personen per inschrijving de baan op).
  4. Het inschrijfgeld voor de Familie/Groeps Estafette bedraagt €12,50 per persoon. Ook het inschrijfgeld is eigenlijk een donatie en wordt volledig gebruikt om onderzoek naar lymfklierkanker te financieren.
  5. Vervolgens geef je je pagina vorm door een titel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn).
  6. Bovenstaande kan je altijd wijzigen door op de knop rechtsboven te klikken en naar 'Mijn pagina's beheren' of 'Profiel wijzigen' te gaan 
  7. Is er iets onduidelijk? Zou je iets willen overleggen? Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.
  8. Kom op zondag 19 maart 2023 naar Thialf Heerenveen en doe mee met De Hollandse 100 Familie/Groeps Estafette!

Wil je weten hoe je het beste sponsors kan werven?

Klik hier voor Tips voor Sponsoring