Inschrijven als team voor De Hollandse 100 en De Halve Hollandse 100

De Hollandse 100 is een evenement om fondsen te werven voor onderzoek naar lymfklierkanker. Dit doen we om een wereld zonder lymfklierkanker dichterbij te brengen.

Je kan zowel als individu als in teamverband meedoen. Wil je als individu meedoen? Klik dan hier.

Wil je een teampagina maken? Dan moet de eerste inschrijver van het team een teampagina aanmaken dmv het doorlopen van deze stappen:

 1. Klik op de volgende link: Schrijf je in
 2. Maak een account aan met je emailadres, Facebook, Twitter of LinkedIn-account
 3. Klik bij 'Hoe wil je in actie komen?' op 'Samen met anderen in een team'
 4. Vervolgens geef je de teampagina vorm door een paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn). Degene die het team aanmaakt is de Team Captain en is voor de organisatie het aanspreekpunt van het team.
 5. Ook geef je je persoonlijke pagina vorm door een teamnaam/paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn)
 6. Ieder teamlid kan pas meedoen na het betalen van inschrijfgeld. Ook het inschrijfgeld is eigenlijk een donatie en wordt volledig gebruikt om onderzoek naar lymfklierkanker te financieren. 
  Het streven is om ook het inschrijfgeld volledig ten gunste te laten zijn van de donaties ten behoeve van fundamenteel onderzoek.
 7. Bovenstaande kan je altijd wijzigen door op de knop rechtsboven te klikken en naar 'Mijn pagina's beheren' of 'Profiel wijzigen' te gaan 
 8. Zodra de teampagina aangemaakt is, kunnen anderen (reeds geregistreerde individuen) zich aansluiten via de knop 'Ik wil in dit team' op de teampagina
 9. Is er iets onduidelijk? Zou je iets willen overleggen? Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.
 10. Kom op zondag 19 maart 2023 naar Thialf Heerenveen en doe mee met De Hollandse 100!

Heb jij je net als individue ingeschreven en wil je lid worden van een bestaand team?

 1. Ga dan naar het overzicht van teams: Klik hier
 2. Zoek het team waar je lid van wil worden
 3. Klik op de knop 'Ik wil in dit team'
 4. Maak een account aan emailadres, Facebook, Twitter of LinkedIn-account
 5. Vervolgens geef je een persoonlijke pagina vorm door een streefbedrag, paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen (dit hoeft niet direct volledig te zijn)
 6. Bovenstaande kan je altijd wijzigen door op de knop rechtsboven te klikken en naar 'Mijn pagina's beheren' of 'Profiel wijzigen' te gaan 

Wil je weten hoe je het beste sponsors kan werven?

Klik hier voor Tips voor Sponsoring