Stichting Lymph&Co

100 % van de opbrengst van De Hollandse 100 gaat naar Stichting Lymph&Co
Er is nog te weinig aandacht voor lymfeklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. 100% van de donaties aan Lymph&Co wordt gebruikt om onderzoek naar lymfeklierkanker te financieren!

Stichting Lymph&Co
Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij.

Ons doel
Het doel van Lymph&Co is financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfeklierkanker en meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker. Het streven is om de meest vooraanstaande hematologen die bezig zijn met onderzoek naar lymfeklierkanker te voorzien van middelen die hen de mogelijkheid geven dit onderzoek over de hele wereld uit te voeren. Lymph&Co is opgericht door Bernhard van Oranje die zelf lymfeklierkanker heeft gehad. Hieronder zijn verhaal.

Steun ons!
Op dit moment heeft Stichting Lymph&Co met jullie hulp al zoveel geld bijeen gebracht dat we 8 onderzoeken volledig kunnen financieren! Naast het eerste project dat Lymph&Co "adopteerde"  aan het AMC door professoren Marie José Kersten en Steven Pals hebben we daar in 2017 nog twee onderzoeken aan kunnen toevoegen aan UMCG (Groningen), onderzoekers Anke van den Berg en Joost Kluiver en AMC, onderzoeker Marcel Spaargaren. In 2018, 2019, 2020 en 2021 volgden onderzoeken aan het UMC Utrecht en in Londen, Amsterdam en Harvard USA. Kijk op www.lymph-co.com/onderzoek voor meer informatie. 

We gaan door!
Dankzij alle donaties aan Lymph&Co is de financiering voor 8 (!)onderzoeksprojecten gerealiseerd, maar meer onderzoek is hard nodig en met de zevende editie van De Hollandse 100 hopen we een goede aanzet te kunnen geven voor een volgend onderzoeksproject.

Wil je het onderzoek naar lymfeklierkanker steunen? Schrijf je dan nu in voor De Hollandse 100, steun een deelnemer of doneer rechtstreeks.

De website van Stichting Lymph&Co:  www.lymph-co.com