Go for Lymph&Co

Naut Loomans

( Early bird deal - registration fee De Hollandse 100  | Member of team: Fueling Your Spirit )

Still to go

from €500 (24%)

 

Beste vrienden en familie,

Dit jaar heb ik besloten om weer deel te nemen aan de Hollandse 100, een evenement dat niet alleen mijn fysieke grenzen zal uitdagen, maar ook een diepere betekenis heeft. Dit jaar zal ik met ons team wat bestaat uit een van mijn beste vrienden, mijn vader, zijn vriendin en haar zoon weer onze krachten bundelen voor de strijd tegen kanker. Met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze vresselijke ziekte tegen te gaan. 

Kanker heeft een impact op zoveel levens, direct of indirect, en het is tijd voor actie. Door deel te nemen aan de Hollandse 100, waarbij ik 10 kilometer schaats en 90 kilometer fiets, wil ik mijn steentje bijdragen aan het ondersteunen van onderzoek en programma's die de levens van mensen die getroffen zijn door kanker kunnen verbeteren.Ik geloof sterk in de kracht van gemeenschap en solidariteit, en ik roep jullie op om mij te ondersteunen in mijn streven om het verschil te maken. Samen kunnen we veel veranderen en een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Ik waardeer jullie steun enorm, of het nu is door aanmoedigingen, donaties of het delen van mijn verhaal. Laten we samen een krachtig statement maken tegen kanker,  en hopen dat het weergoden goed gezind zijn zodat we samen met de andere deelnemers een geweldige dag kunnen hebben.

Met dankbare groeten,

Naut Loomans,

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€120 09-02-2024 | 18:44