Vera de Reus

Vera voor paps!

More information

Samen met mijn vader zou ik op 15 maart, op zijn verjaardag, gaan schaatsen, fietsen en geld ophalen. Helaas mag dit niet zo zijn. Hij is op 8 december 2019 overleden aan de gevolgen van lymfklierkanker. 

Ondanks dit grote verlies wil ik in ieder geval proberen om deze actie alsnog te volbrengen want als er iets duidelijk is dan is het dat er meer onderzoek nodig is. 

In naam van mijn vader. 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

40
14/03/2020
20:39

Anonymous

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.