Sanne Lagarde

Inspanning voor een oplossing!

( Inschrijfgeld De Hollandse 100 | Lid van team: Asselbergs & Klinkhamer Advocaten )

Meer informatie

Onderzoek naar betere behandelmethoden is van levensbelang voor lymfeklierkankerpatiënten, zoals mijn vader. Gelukkig is mijn vader er, in tegenstelling tot veel anderen, nog maar de vooruitzichten zijn niet rooskleurig. Onderzoek kan voor velen verandering brengen. Ik waardeer het enorm als je hieraan een bijdrage levert door middel van een donatie!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
18/03/2020
09:50

Vera

Bekijk alle

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.