Phileine van Dongen

Ik doe weer mee!

More information

Vorig jaar voor het eerst meegedaan. Het was super leuk maar de 25 rondjes schaatsen was een flinke uitdaging. Ik hield het bijna niet vol. Het is echter gelukt door iedereen die ging juichen en een lief meisje die me kwam helpen. Daarna was ik heel trots op mezelf. Nu zit ik weer op schaatsles en ga ik kijken of ik het weer kan maar nu sneller! En ik hoop weer heel veel centjes binnen te halen voor het goede doel.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

15
10/03/2020
16:18

Anonymous

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.