Patrick Greve

Door met de vaccinaties!

( Member of team: UMC Utrecht )

Ik heb me de afgelopen maanden mogen inzetten voor onderzoek naar een vaccin tegen lymfeklierkanker. Waar dit een goede mentale uitdaging is gebleken, is het nu tijd voor een fysieke uitdaging in de vorm van de Hollandse 100. Ik heb er zin in om samen met iedereen die de strijd tegen lymfeklierkanker een warm hart toedraagt deze uitdaging aan te gaan!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

30
22/06/2021
16:08

Levi9

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van stichting Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Kijk ook eens op onze website: www.lymph-co.com De Hollandse 100 is een oerhollandse fundraiser met twee onderdelen: schaatsen en fietsen. De Hollandse 100 @HOME is nieuw en draait om jouw eigen prestatie: 100 keer iets uitdagends doen.