Voor Theo

Dit is de actie van Monique van Van Diepen van Driessel

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (34%)

Voor de 4e keer zal ik meedoen aan de Hollandse100. Ik heb het Theo beloofd mij in te blijven zetten voor beter en meer fundamenteel onderzoek naar lymfeklierkanker, zodat er in de toekomst minder mensen zullen overlijden aan deze vreselijke ziekte.

Met de steun van zo veel vrienden uit onze omgeving ga ik voor maximaal resultaat. Voor Theo is het helaas te laat, maar door lymph&co zullen lymfeklierpatienten in de toekomst meer kans op overleven hebben. Dit jaar schaatsen en fietsen wij de 100km vanuit Thialf Heerenveen, dat alleen is natuurlijk al een feest om te mogen beleven. Zal ik dit jaar weer als eerste vrouw over de finish komen net als afgelopen 3 jaar in Biddinghuizen? Het zou leuk zijn, maar daar gaat het natuurlijk helemaal niet om. Het gaat om het binnen halen van gelden voor Lymph&co voor meer onderzoek naar lymfeklierkanker.  Dit is 4 jaar geleden gestart vanuit het AMC en het team van artsen waar ook Theo onder behandeling was. Het heeft mijn steun en hopelijk ook van vele andere. Want hetgeen wij als gezin en Theo als patient heeft moeten ondergaan wens ik niemand toe. 

Theo was bere trots op mij dat ik mij naast de zorg voor hem en ons gezin ten tijde van zijn ziekte ook nog in kon zetten voor dit goede doel  in 2015 en 2016. Hij kon er niet bij zijn op het event zelf, maar leefde met mij mee tijdens de dag en ik weet zeker dat hij weer bij mij is wanneer ik op 18 maart mijn rondjes schaats en fiets in Friesland.

Steun je mij? Doneer voor Lymph&Co.

Heel veel dank namens Theo, Steyn en mezelf

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 10 12-01-2018 | 09:46
€ 50 11-01-2018 | 10:07 Heel veel succes Monique. Respect hoe je in t leven staat!!! Theo zal trots op je zijn! Lfs xxx
€ 25 10-01-2018 | 17:46
€ 25 10-01-2018 | 11:04
€ 15 10-01-2018 | 09:42 Sterk Monique! Mooi!