monique van Driessel

Just do it (again)

( Inschrijfgeld De Hollandse 100 )

Meer informatie

Belofte maakt schuld, maar ook zonder mijn belofte aan Theo om mij in te blijven zetten voor Lymph&co zou ik hier ook weer voor de volle 100% mij inzetten om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar lymfeklierkanker. Voor de 6e keer schaatsen en fietsen voor lymph&co, met hart en ziel voor Theo.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
11/03/2020
16:06

Desiree en Ronald

Bekijk alle

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.