monique van Driessel

Just do it (again)

More information

Belofte maakt schuld, maar ook zonder mijn belofte aan Theo om mij in te blijven zetten voor Lymph&co zou ik hier ook weer voor de volle 100% mij inzetten om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar lymfeklierkanker. Voor de 6e keer schaatsen en fietsen voor lymph&co, met hart en ziel voor Theo.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

50
11/03/2020
16:06

Desiree en Ronald

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.