Michele Sparreboom

Niet lullen maar fiksen

( Member of team: Team Niet Lullen Maar Fiksen )

More information

In mijn naaste omgeving hebben meerdere mensen te maken gehad met lymfklierkanker. Daarnaast hoor ik als fondsenwerver bij Lymph&Co dikwijls veel verhalen van jonge mensen die met de ziekte te maken krijgen. Het is de 3e vorm van kanker bij kinderen en jong volwassenen. De 5e bij volwassenen. 1op de 50 mensen krijgt ermee te maken. Alle verhalen en ontmoetingen met ervaringsdeskundigen motiveert mij iedere dag als de bliksen om een onderdeel van de oplossing te willen zijn. Voor een ieder die ermee te maken krijgt en hen en alle dierbaren daarom heen. Dus met volle fik vooruit en fiksen die hap

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

100
20/02/2020
19:02

Victor

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.