Marin Dubbeldam

Samen met ons IJZERSTERKE team strijd ik tegen lymfeklierkanker

( Inschrijfgeld De Hollandse 100 | Lid van team: IJzersterk100 )

Meer informatie

Een goede vriendin van ons heeft deze akelige ziekte. Door aan deze challenge mee te doen probeer ik haar een hart onder de riem te steken en mijn gevoel van machteloosheid handen en voeten te geven. Ik hoop dat mijn bijdrage op een enige manier helpt bij de genezing van haar en eventueel andere patiënten. Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren in deze strijd.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
29/02/2020
10:31

Hester

Bekijk alle

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.