Maarten Manenschijn

Kop d'r veur!

( Member of team: Levi9 )

Donate now
More information

Sinds twee jaar stond deelname aan de Hollandse100 al op de planning. Nu de diagnose lymfeklierkanker ook binnen de familie is gesteld, is de motivatie om deel te nemen alleen maar groter!

Om de sponsoring te stimuleren zal ik bij het behalen van een sponsorbedrag van €500 de #Hollanse200 afleggen (20km schaatsen en 180km fietsen).

Bedankt voor je support en de financiering van onderzoek naar lymfeklierkanker!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

20
08/12/2019
15:14

Bart

View all
  View all
04/12/2019 | 8:07

#Hollands200!

Wauw! Binnen slechts 4 dagen na het starten van de actie is het streefbedrag van €500 al gehaald. Daarvoor waren slechts 20 donaties benodigd. Daarnaast heb ik ook veel support ontvangen in de vorm van een bericht, een telefoontje of een klop op de schouder. Heel bijzonder!Uiteraard gaat de actie nog even door. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie toch wel zeer gulle giften! Het volledige bedrag komt ten goede aan onderzoek. Welke onderzoeken gedaan zijn en welke effecten dat heeft gehad kun je lezen op: https://www.lymph-co.com. Ik ben er van overtuigd dat dit ook voor de behandeling van mijn moeder nu- en in de toekomst effecten zal opleveren! Tot slot betekent het behalen van het streefbedrag dat ik de #Hollandse100 (10 km schaatsen en 90 km fiesten) twee keer zal afleggen, uiteraard op dezelfde dag :-)  Dankzij jullie support voor mij, mijn moeder en alle andere patienten ga ik die uitdaging graag aan! Groeten, Maarten    

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.