Maarten Manenschijn

Kop d'r veur!

( Member of team: Levi9 )

More information

Sinds twee jaar stond deelname aan de Hollandse100 al op de planning. Nu de diagnose lymfeklierkanker ook binnen de familie is gesteld, is de motivatie om deel te nemen alleen maar groter!

Om de sponsoring te stimuleren zal ik bij het behalen van een sponsorbedrag van €500 de #Hollanse200 afleggen (20km schaatsen en 180km fietsen).

Bedankt voor je support en de financiering van onderzoek naar lymfeklierkanker!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

20
08/12/2019
15:14

Bart

View all
  View all
11/03/2020 | 13:40

Hollandse 100 afgelast

Beste donateurs,   Vandaag heeft de organisatie van de Hollandse 100 besloten om het evenement aanstaande zondag NIET door te laten gaan naar aanleiding van de ontwikkelingen met het Corona virus COVID19. Heel erg jammer natuurlijk maar ook zeer begrijpelijk aangezien deelnemers en supporters uit alle delen van het land komen, en de meesten ook relaties hebben met mensen met verminderde weerbaarheid. Het is dan ook een logische en dappere beslissing van de organisatie om geen risico’s te nemen en te helpen deze crisis zo snel mogelijk te beteugelen.   Zie ook: https://www.dehollandse100.nl/   De gedane donaties kunnen niet worden geretourneerd. Ik verwacht niet dat iemand daar een probleem mee heeft, het uiteindelijke doel is immers alsnog bereikt: Zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede werk van Lymph&Co, waardoor patienten zoals mijn moeder, nu, maar ook in de toekomst, beter gediagnosticeerd en geholpen kunnen worden (100% van de donaties gaat direct naar onderzoek). Middels dit bericht wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie gulle donatie. Ook wil ik jullie (familie, vrienden, kennissen, (oud) klasgenoten, collega's) bedanken voor de persoonlijke steun en aanmoedigen die ik heb mogen ontvangen. Geweldig!     De sportieve prestatie zal ik hoe dan ook alsnog leveren 🙂

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.