Kim van der Meer

In beweging voor het goede doel! 🚴🏽‍♀️

( Member of team: We zijn er weer bij dus dat is prima! )

Ultieme droom: effectieve, veilige en genezende behandeling voor lymfeklierkanker.

Ik zou het geweldig vinden als je een donatie wilt doen!

Aankomende 20 maart ga ik samen met vrienden en familie meedoen aan de Hollandse 100. Hierbij gaan wij ons best doen om 10km te schaatsen en 90km te fietsen. Dit allemaal met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, namelijk Lymph&Co. Deze stichting vraagt aandacht voor lymfeklierkanker en gebruikt donaties voor wetenschappelijk onderzoek naar betere en effectievere behandelingen.

Ik doe mee om mijn steentje bij te dragen aan dit onderzoek. Voor mijn vader en alle anderen die hiermee te maken hebben. Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij hierbij willen helpen! Via onderstaande link is het mogelijk om te doneren:
https://www.dehollandse100.nl/actie/kim-van-der-meer/doneren

Alvast heel erg bedankt!! 💙

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

30
25/01/2022
13:21

Levi9

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

De Hollandse 100 is een initiatief van stichting Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Kijk ook eens op onze website: www.lymph-co.com De Hollandse 100 is een oerhollandse fundraiser met twee onderdelen: schaatsen en fietsen. De Hollandse 100 @HOME is nieuw en draait om jouw eigen prestatie: 100 keer iets uitdagends doen.