Johanneke Jonkers

Ik heb wel 100 bloemen in me !

Toen ik onlangs een foto liet zien van Guusje en mij die armbandjes aan het maken waren kreeg ik vragen of ik de armbandjes met bloemetjes ook verkoop. Ik heb al vaker de vraag gekregen en er al eerder over nagedacht maar nooit wat mee gedaan, want ze kosten best wat tijd om te maken en die tijd heb ik helaas niet altijd.. Maar ik word er ook vrolijk van en heb er 10 gemaakt. Die wil ik verkopen voor €16,50 incl verzenden waarvan €5 naar lymp en co gaat. Lymp en co doet onderzoek naar de behandeling van lymfeklierkanker! 2 jaar geleden kreeg ik de diagnose lymfeklierkanker en stond ons huis in no time vol met prachtige bossen bloemen. Gelukkig word ik nog steeds blij van bloemen en hoop ik andere blij te kunnen maken met deze gezellige bloemetjes voor om je pols. Inmiddels zijn alle armbandjes verkocht!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

45
14/10/2021
22:32

Johanneke

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van stichting Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Kijk ook eens op onze website: www.lymph-co.com De Hollandse 100 is een oerhollandse fundraiser met twee onderdelen: schaatsen en fietsen. De Hollandse 100 @HOME is nieuw en draait om jouw eigen prestatie: 100 keer iets uitdagends doen.