Jildou Oldenkamp-Mulder

Samen met Rutger & Jurgen tegen lymfeklierenkanker

( Inschrijfgeld De Hollandse 100 | Lid van team: Team UMCG  )

Meer informatie

Help lymfeklierenkanker de wereld uit! (Lymfklier)Kanker is een vreselijke ziekte. Daarom sporten wij samen tegen deze ziekte! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
13/03/2020
20:10

Anoniem

Bekijk alle

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.