Emil Sandstra

Sponsor ons team en steun het onderzoek

( Member of team: Snake Power )

More information

Lymfklierkanker...hodgkin..non-hodgekin...ooit wel eens iets van gehoord zeker, maar wat het is... ?  Totdat het zomaar ineens héél dichtbij komt...   En dan zoek je je rot op het internet:  "wat kunnen ze er tegen doen?" .."welke  medicijnen zijn ontwikkeld?"  ..

Ja dan ineens besef je hoeveel mensen jaarlijks van die ene op de andere dag plots heel anders tegen het leven aankijken door lymfklierkanker. En als dan de zwaarste medicijnen ook niet blijken te werken.. wat zou je dan graag lezen dat er ergens tóch nog een laatste redmiddel is ontwikkeld.. Soms kunnen moderne medicijnen een heel groot verschil maken!

Dat onderzoek kost heeel veel geld. Door mee te doen met deze schaats en fietsactie willen wij en jij (!) aandacht vragen en vooral donaties ophalen voor dit belangrijke onderzoek.

Dus kom op, sluit je aan bij ons team en doe mee!  en/of vraag ook in jouw netwerk om donaties voor dit doel.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

10
26/02/2020
20:00

Jonathan

View all
  View all
13/03/2020 | 8:01

Het evenement is afgelast, maar wij gaan wél !

Vrienden, helaas gaat de Hollandse 100 niet door. Uiteraard vanwege het Corona virus. Het heeft er mee te maken dat veel deelnemers een verminderde weerstand hebben ((ex)kanker patiënten) of veel in contact komen met mensen met een verminderde weerstand (artsen, verpleegkundigen, familieleden en vrienden van kanker patiënten). Juist deze groep wordt aangeraden om zo weinig mogelijk risico te lopen.Emil, Remmelt en ik hebben besloten om zondag de Hollandse 100 te schaatsen en te fietsen. Zo kunnen we toch een prestatie tegenover jullie sponsoring zetten. Nogmaals dank voor jullie steun. Wij zijn onder de indruk van jullie gulle donaties❤ jammer dat het zo loopt, maar wij denken dat de organisatie de juiste beslissing heeft genomen. Groet, Remmelt, Emil en Carl

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.