Duty de Jong

Help lymfklierkanker de wereld uit!

( Member of team: Wonderteam )

More information

Er moet een medicijn gevonden worden om lymfklierkanker de wereld uit te helpen. Vindt jij dat ook? Doneer aan Lymph&Co. 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

20
10/03/2020
20:59

Anonymous

View all
  View all
18/02/2020 | 12:00

Eerste schaatstraining

We zijn begonnen! De eerste schaatstraining op de Vechtse banen. Twijfel.... kan ik het nog wel? Zijn de ijzers wel scherp? Is 25 rondjes te doen? Hoe lang doen we daarover? Nou eind goed, al goed. Het was ongelofelijk lekker om op het ijs te glijden, heerlijk buiten, zonnetje erbij. En Helen en ik konden het gewoon. Ook die 25 rondjes. Dit geeft de burger moed. Nu wachten hoe de heupen morgen aanvoelen.

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.