Dennis en Annemarie (de Coo en Landman)

Held voor één dag

( Member of team: A.S.R. Vitality )

More information

Helpen door te doen, wij zetten ons graag fysiek in om andere die strijden tegen een ziekte zoals lymfklierkanker te helpen het te overwinnen, samen zijn we sterker. Wie helpt ons andere te helpen, doneer!!!

Dennis: Ik zet mij graag in voor een goed doel zoals Lymph & Co. Zeker ook omdat ik wil helpen elke vorm van kanker te bestrijden.

Aangezien ik zelf net als zovelen ook met deze vreselijke ziekte van dichtbij ben geconfronteerd.

Zo heb ik me al eerder ingezet voor Alpe dHuzes in 2008, 2009 als fietser en in 2011 als vrijwilliger, in 2014 voor het Helen Dowling Instituut door hard te lopen en in 2016  voor de Maag Lever Darm Stichting.

Helaas zijn de personen waar ik voor heb gestreden er niet meer, des te belangrijker is het voor mij dat we door gaan om de ziekte te bestrijden.

 Annemarie; Ik ga deze uitdaging niet alleen aan om lekker sportief bezig te zijn, maar ook omdat ik nu van dichtbij, bij mijn moeder, meemaak hoe belangrijk het is dat ze de juiste behandelingen krijgt. Samen strijden we ervoor om dit te overwinnen en als ik daarin kan helpen om het onderzoek naar de juiste behandelingen mogelijk kan maken, doe ik dat met liefde.

Wij hebben inmiddels gedoneerd en zet Dennis zich fysiek in als wielrenner door 90 km te fietsen Annemarie schaatst de 10 km.  Help jij ons het goede doel te steunen door mij te sponsoren?

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

10
11/03/2020
23:20

Eleonoor

View all

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.