SAVE THE DATE: De Hollandse 100 2020 op zondag 15 maart 2020 in Thialf

De zesde editie van De Hollandse 100, het oerhollandse evenement, waarbij 10 kilometer wordt geschaatst en 90 kilometer wordt gefietst om geld op te halen voor onderzoek tegen lymfklierkanker wordt in 2020 voor de derde keer gereden in en rondom Thialf Heerenveen.

Samen fietsen, schaatsen en geld ophalen voor onderzoek.
De Hollandse 100 zit vol doorzettingsvermogen en emotie. Meedoen is een uitdaging.
Het inschrijfgeld én alle donaties komen volledig ten goede aan de onderzoekspot voor fundamenteel onderzoek. Met een eigen actiepagina op De Hollandse 100-website kunnen deelnemers zelf sponsors werven om hun inzet nog eens éxtra te belonen.

Wat is De Hollandse 100?
De Hollandse 100 is een oer-Hollandse winterduatlon:
10 kilometer schaatsen gevolgd door 90 km fietsen. Een uniek Nederlands sportevenement!

Naast De Hollandse 100 kent dit geweldige evenement nog 2 onderdelen, voor elk wat wils dus.
- De Junioren 10: 10 km schaatsen op het heilige ijs van Thialf voor jeugd tot 18 jaar 
- De Familie-/groepsestafette: samen met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten zoveel mogelijk rondjes schaatsen binnen één uur. 

Voor wie?
Een beetje voor jezelf maar vooral om geld op te halen voor onderzoek naar lymfklierkanker. Lymph&Co daagt je uit! Je krijgt de kans om je krachten te meten met een heleboel bekende en onbekende sporters.
Techniek, doorzettingsvermogen en een flinke dosis ambitie zijn nodig om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Doe jij mee? Schrijf je nu in en mobiliseer je sportieve vrienden.

Meedoen
Kan indiviueel of in teamverband. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus schrijf je in met je collega's, vrienden of familie.

Je mag ook alleen schaatsen of fietsen. Je kan het zelfs opdelen (1 schaatst en de ander fietst). Echter je schrijft je altijd in voor het hele onderdeel. 

Inschrijfgeld en Vroegevogel korting 
Het inschrijfgeld voor De Hollandse en De Halve 100 bedraagt € 100. Al het geld gaat naar onderzoek. 
Schrijf je je in voor 1 januari 2020 dan betaal je € 75 inschrijfgeld 

Het inschrijfgeld voor de Familie-/groepsestafette is € 12,50 per persoon.

Het inschrijfgeld voor de Junioren 10 is € 10,00 per persoon
Ben je jonger dan 18 jaar dan betaal je € 17,50 per persoon voor deelname aan De Hollandse 100 of De halve Hollandse 100.  

Corporate/Bedrijfsteam
Voor De Hollandse 100 2020 hebben we een corporate porgramma ontwikkeld dat het "samen sporten voor een goed doel" zeer eenvoudig maakt. Bedrijfsteams met 10 tot 30 deelnemers bereiden zich zo voor op De Hollandse 100. Nieuwsgierig? Vraag de presentatie aan via info@lymph-co.com. 

Event
Tijdens de Hollandse 100 zullen er optredens zijn, dj's, kids entertainment en andere activiteiten. Het is een echt familie event dus neem hen gerust mee. Na 45km kom je weer langs Thialf dus je hebt 3 momenten waarop men jou aan kan moedigen.

 

Samen de strijd aan
Naast het rijden van De Hollandse 100 of De Halve Hollandse 100, kan er worden gestart op de Familie/Groepsestafette en de Junioren 10.

100% naar onderzoek
De belofte van Lymph&Co is dat 100% van alle donaties wordt gebruikt om onderzoek naar lymfklierkanker te financieren. Mede door het succes van eerdere edities van De Hollandse 100, waarbij in totaal bijna 1,5 miljoen euro(!) werd ingezameld, heeft Lymph&Co de afgelopen jaren al 4 onderzoeken kunnen "adopteren".
Je leest alles over deze onderzoeken HIER

 

SCHRIJF JE NU IN! Schrijf je in

 
Lees meer Lees minder

Doe mee met je team, je collega's, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Schrijf je in!
  Bekijk alle
25/07/2019 | 11:37

Wetenschap , onderzoek en Gamification - Het Lymph&Co Lekencollege 2019

Kom alles te weten over de status van door Lymph&Co gefinancierde onderzoeken en ontdek welke rol Gamification en een eigen Citizens Science Game kunnen spelen. Een game die ook jij straks kunt spelen! Ontmoet de onderzoekers en vraag hen het hemd van het lijf. Uiteraard sluiten we af met een hapje en een drankje. Status van onze onderzoeken Tijdens dit alweer 3e lekencollege van Lymph&Co vertellen de onderzoekers van door Lymph&Co gefinancierde onderzoeken in interview-vorm wat ze hebben onderzocht, wat ze hebben ervaren, wat de resultaten tot op heden zijn en wat ze hopen op te leveren. Gespreksleider: André van der Toorn Een Citizens Science Game voor Lymph&Co GAMES FOR HEALT Europe - Jurriaan van Rijswijk Er is in Nederland op een drietal plaatsen door Lymph&Co onderzoek gefinancierd naar lymfklierkanker (Amsterdam, Utrecht en Groningen).Briljante en gepassioneerde wetenschappers zetten zich daar dagelijks in om de oplossing te vinden in de strijd tegen kanker in het algemeen en lymfklierkanker in het bijzonder. In een aantal sessies met deze wetenschappers heeft Games For Health verkend of er vraagstukken, puzzels of uitzoekwerkjes zijn, die voor de wetenschappers voelen als puzzels maar die tegelijkertijd ook voelen als monnikenwerk. Die blijken er te zijn. Hoe mooi zou het zijn als die puzzels door niet-wetenschappers zouden kunnen worden uitgevoerd? Dat blijkt mogelijk bij maar liefst vier onderzoeksvragen. Het plan is om de wetenschappers dieonderzoek doen naar lymfklierkanker te helpen door grote groepen mensen te laten puzzelen door een game voor lymfklierkanker onderzoek te ontwikkelen Tijdens het lekencollege vertelt Jurriaan van Rijwijk van GamesFor Health Europe over onze unieke samenwerking en dit innovatieve onderzoeksproject. Inhoudelijk programma Welkom en korte introductie door Andre van der Toorn Update Stichting Lymph&Co door o.a. Bernhard van Oranje, voorzitter van Lymph&Co Status van door Lymph&Co gefinancierde onderzoeken door de onderzoeksteams Presentatie door Jurriaan van Rijswijk over de Citizens Science Game voor Lymph&Co Vragenronde en sluiting Presentatie Lymph&Co ambassadeur Andre van der Toorn, o.a. bekend van het programma Wegmisbruikers Interactie Tijdens het gehele lekencollege is het mogelijk vragen te stellen en mee te discussiëren. Voor wie? Iedereen is van harte welkom dit unieke en innovatieve college bij te wonen. Programma: 15.30 uur ontvangst 16.00 uur start college in collegezaal 17.30 uur afsluitend een hapje + drankje: mogelijkheid tot napraten met onderzoekers en hun teams 18.15 uur einde   Toegang: GRATIS na aanmelden via deze link
175
20/09/2019
13:32

martin

Aan: Martin van der Wel
Bekijk alle

De Hollandse 100 is een initiatief van Stg Lymph&Co. Lymph&Co streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker. Zie www.lymph-co.com De Hollandse 100 kent 4 onderdelen; voor bikkels, families en jongeren. Op zondag 15 maart 2020 vindt in en rondom Thialf Heerenveen de 6e editie van De Hollandse 100 plaats.